Kérdése van? Hívjon minket! +36309874489

Házirend

Annak érdekében, hogy biztosítani tudjuk az Önök kellemes nyaralását és elkerüljük az estleges félreértéseket, kérjük olvassa el figyelmesen házirendünket.

Ha foglalása érvényessé válik az azt jelenti, hogy elismeri és elfogadja a házirend szabályait és teljes mértékben betartja azokat. A szabályok megsértése azt eredményezheti, hogy a tulajdonos a foglalást felmondja és annak teljes összegét megtartja, függetlenül az addigi itt tartózkodás időtartamától.

 1. A szállás lefoglalása 50% előleg befizetése esetén válik érvényessé. Ennek megtörténtéről e-mailben visszaigazolást küldünk. Bankszámlaszám: OTP Bank (11773432-01564185)
 2. A végösszeg fennmaradó részét a megérkezés előtt kérjük kiegyenlíteni, az IFA érkezéskor egy összegben fizetendő.
 3. Érkezéskor a Vendégek átadják a tulajdonosnak azonosító okmányaikat regisztráció céljából, kitöltik a bejelentkező lapot.
 4. Az apartmanokban csak kizárólag a regisztrált vendégek tartózkodhatnak. Vendégeket fogadni, illetve idegeneket beengedni tilos!
 5. Az átadott kulcsok esetleges elvesztése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni és annak árát, illetve a zárcserét a tulajdonosnak megtéríteni.
 6. Az apartmanban, szobákban lévő berendezéseket csak a tulajdonos előzetes hozzájárulásával lehet átrendezni.
 7. Az apartmant az érkezés napján 14:00 órától lehet elfoglalni és távozás napján 10:00 óráig kell elhagyni. Egyéb lehetőségek előzetes egyeztetés alapján, rugalmasan intézhetők. Érkezéskor és távozáskor a vendéglátó minden esetben jelen van, ezért kérjük, hogy az apartmanok végleges elhagyását 15 perccel előbb jelezzék a szobaleltár ellenőrzése végett.
 8. A megegyezett időpont előtti elutazás esetén szállásdíjat nem térítünk vissza.
 9. Amennyiben a távozás napján a leltár ellenőrzése során eltérést vagy kárt észlelünk, a sérült vagy hiányzó eszközök értékét a vendégek kötelesek készpénzben megtéríteni.
 10. Kérjük ügyeljenek a rendre és a tisztaságra. Elutazáskor ne hagyjanak az apartmanban szemetet, illetve mosatlan edényt!
 11. Apartmanjaink nem dohányzóak. Dohányozni az udvarban kijelölt helyen vagy a teraszon lehet. A csikkeket kérjük összegyűjteni és a kijelölt helyre dobni!
 12. Kérés esetén biztosítunk vasalót, vasalóállványt, cipőápoló eszközöket, esernyőt, varrókészletet.
 13. Kistestű háziállatok szállásra hozatala lehetséges, azonban nem lehet őket a szálláson őrizetlenül hagyni. Balatonföldváron kutyás strand elérhető.
 14. Apartmanjaink önellátóak, étkezést nem biztosítunk.
 15. Egy hétnél hosszabb tartózkodás esetén ágynemű csere kérhető 10 000 Ft / alkalom áron. Napi takarítás kérhető előre egyeztetve 20 000 Ft / alkalom áron.
 16. Amennyiben elhagyja apartmanját értéktárgyai biztonsága, illetve viharkár elkerülése érdekében kérjük, hogy minden esetben zárja be a kaput, az ajtót és az ablakokat, valamint az elektromos berendezéseket ne hagyja bekapcsolt állapotban.
 17. Az apartman területén bárhol őrizetlenül hagyott tárgyakért felelősséget nem vállalunk.
 18. Az apartman a pihenést szolgálja. A házban és a kertben való bulizás, zajongás napszaktól függetlenül nem megengedett. Kérjük, tartózkodjon minden mások nyugalmát zavaró magatartástól és tevékenységtől (hangos tv, zene, zajongás). Az éjszakai pihenő 22:00 óra és reggel 8:00 óra között van. A pihenő idejére vonatkozó csendrendeletet mindenki vegye figyelembe!
 19. Parkolni a szállás előtti kijelölt ingyenes parkolóhelyen és az udvarban lehet. A kapubejáratot kérjük hagyja szabadon.
 20. Az apartmanban bármilyen fegyvert, gyúlékony vagy robbanásveszélyesanyagot, erős vagy kellemetlen szagú szert behozni, tárolni tilos. Nagy teljesítményű (200W-t meghaladó) elektromos berendezést használni tilos!
 21. Az apartmanban keletkező hulladékot kérjük, hogy az udvarban erre kijelölt kukába tegyék! Tilos hulladékot dobni a WC-be vagy egyéb helyre a szállás területén.
 22. Az apartmanjában saját felelősségre tartózkodhat, a tulajdonos nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért.
 23. Vendéglátó 24 órás ügyeletet biztosít telefonon a +36 30 409 4418 számon.

Kellemes időtöltést és pihenést kívánunk minden kedves vendégünknek!